Fadime Kilic-Arslan

Advocaat
Fadime Kilic-Arslan is na haar rechtenstudie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam als advocaat beëdigd in 2004. Zij begon haar carrière als advocaat bij de Zeeuw advocaten.
In 2009 richtte zij samen met twee compagnons het kantoor Westerpark Advocaten op, waaruit de doorstart is gemaakt naar Kilic Advocatuur in 2011. Mr. Kilic is gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht en arbeidsrecht. Binnen deze rechtsgebieden volgt zij structureel actualiteiten- en verdiepingscursussen. Mr. Kilic is lid van specialisatie verenigingen en heeft in het bijzonder veel praktijkervaring op het gebied van internationale mensenrechten zoals procedures bij het Europese hof voor de rechten van de mens, nationaliteitenrecht, Associatierecht EEG-Turkije, Ghanees recht, tewerkstellingsprocedures, EVRM, IVRK en EU recht. Fadime Kilic-Arslan heeft ruime ervaring in de rechtsgebieden Familierecht, Algemene Bestuursrecht en Sociale Zekerheidsrecht.

kilic@kilicadvocatuur.nl

Rahime Çubuk

Office Manager
Rahime Cubuk is sinds 2010 werkzaam als office manager bij Kilic Advocatuur. Rahime heeft haar studie HBO maatschappelijk werk en dienstverlening in 2009 afgerond.

cubuk@kilicadvocatuur.nl

– VRAAG EEN CONSULTATIE AAN –